relatietherapie, coaching, mediation, den haag
coaching,relatietherapie,mediation, den haag

Leeuwenhart in de media,
reacties van clienten en teksten.

 

 

 

.............zo ook een man die hout hakte aan de rand van het bos en daarmee in zijn levensonderhoud voorzag. Toen op een dag een kluizenaar voorbijkwam, vroeg hij deze om een woord voor het leven. De kluizenaar zei: “Ga dieper het bos in!”De man ging dieper het bos in en vond prachtige bomen. Hij kapte ze en verkocht ze als bouwhout. Zo werd hij welgesteld.
Op een dag herinnerde hij zich dat de kluizenaar had gezegd: “Ga dieper het bos in!”. Hij ging daarom nog dieper het bos in en vond een zilvermijn. Hij ontgon haar en werd zeer rijk. Maar op een dag herinnerde hij zich opnieuw de woorden van de kluizenaar: “Ga dieper het bos in!”en wederom trok hij dieper het bos in. Daar vond hij prachtige edelstenen (een symbool voor verlichting). Hij was er blij mee, maar dacht weer aan de woorden van de kluizenaar: “Ga dieper het bos in!”Nog eenmaal pakte hij zijn spullen en ging dieper het bos in En op een ochtend stond hij weer aan de rand van het bos waar hij begonnen was met het kappen van brandhout.

Wie de weg van de ervaring tot het einde gaat, komt weer uit bij het leven van alledag. Daar moet alle ervaring zich bewijzen. Het doel is niet een verheven extase, maar de volledig ontplooiing van ons mens-zijn. Het leven van alledag, daar vindt het mysterie plaats.

Uit:“Eeuwigheid in het nu” van Willigis Jager.

 

  • Praktijk H.v.Soelenlaan 33,
  • 2545 EV Den Haag.
  • 0650266644
  • KvK 70637334
  • NL59 INGB 0004 7433 25