relatietherapie, coaching, mediation, den haag
coaching,relatietherapie,mediation, den haag

 

Welkom in onze praktijk

 

mannencirkel in Den Haag

 

‚ÄčMannencirkel =

Praten en doen.

Begeleiden van mannen-ontwikkeling in een kleine groep van 5 tot 8 mannen, voor mannen die samen willen werken aan belangrijke mannen-thema's zoals broederschap, vertrouwen, durf, moed, trouw, omgaan met energie, gevoelens, werk, rust en meditatie, wijsheid. De mannen-groep komt maandelijks bij elkaar meestal met een thema en er is ook altijd ruimte om een actueel vraagstuk in te brengen en iets te delen. Begeleiding: Bert Ruitenbeek. Er zijn ook zakelijke mannengroepen, bijv. voor jonge trainees. 

Mannen ontwikkelen

In mijn werk met mannen, en ook in relatiecoaching en bij scheiding merk ik dat bepaalde thema’s bij mannen steeds weer terugkeren. Ook in de individuele coaching valt mij op dat mannen vaak de kracht en de richting missen, moeilijk initiatieven nemen en terughoudend zijn met het verbinden met andere mannen. Veel mannen gaan alleen hun weg, oningewijd en onbewust in het leven, dat kan je dus veranderen.

Mannengroep

In de ‘Mannengroep’ werken we aan het man-bewustzijn door in een kleine groep met (ca.7) mannen belangrijke thema's te bespreken, zoals broederschap, vertrouwen, kracht, durf, moed, trouw, aarding, omgaan met vrouwen en met je eigen vrouwelijke en mannelijke energie, gevoelens, de wond, werk, richting en visie, rust en meditatie. De mannen-groep komt maandelijks bij elkaar meestal met een thema en er is ruimte om een actueel vraagstuk in te brengen en iets te delen. Daarnaast is het ook fysiek doen, bijvoorbeeld door oefeningen, wandelingen, samen koken of zeilen. De mannengroep bestaat uit allerlei soorten mannen qua leeftijd, afkomst en beroep.

Reacties van deelnemers uit de mannengroep:

‘ nooit geweten dat dit bestond’

‘ wat een krachtige energie kwam er bij mij vrij!’

‘ heb nooit een vader gehad’

‘ dit heb ik dus al die tijd gemist’

‘ wow, wat een boost!

 

Kijk ik naar mannen op straat, op weg
Waar komen ze vandaan
En waar gaan ze naar toe
Het hoofd gelinked
De ogen leeg
Het hart op slot
Het bekken gewond

Matrix…

 

 

Leeuwenhart adviespraktijk , Den Haag, voor teamcoaching:begeleiden van een team, bijvoorbeeld bij het versterken van de werkgemeenschap en teameffectiviteit, bij conflicten in een team, bij start van een nieuw team. Opzetten van intern coachingsysteem met mentoren

 

 

 

  • Praktijk H.v.Soelenlaan 33,
  • 2545 EV Den Haag.
  • 0650266644
  • KvK 70637334
  • NL59 INGB 0004 7433 25